17.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Κρίμα και άδικο- Στα μαύρα όλη η Πάφος με τον αδόκητο θάνατο του Ανδρέα

Στα μαύρα ντύθηκε σήμερα η Πάφος με το άκουσμα του θανάτου του εικοσιτετράχρονου Ανδρέα Ανδρέου απο τη Μεσόγη ο οποίος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στο δρόμο Πωμού – Πόλης Χρυσοχούς, με κατεύθυνση την Πόλη Χρυσοχούς .


 

Σύμφωνα με την Αστυνομία το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε σε ένα σημείο του δρόμου εντός του χωριού Αργάκα, όπου υπάρχει ελαφριά δεξιά στροφή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να εξέλθει του δρόμου. Αφού κτύπησε αρχικά σε περιτοίχισμα οικίας ακολούθως ακινητοποιήθηκε.

Η ταχύτητα σκοτώνει
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η ώρα 00:06 λήφθηκε κλήση τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Αργάκα. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση διπλοκάμπινο όχημα μάρκας Nissan παρέκκλινε της πορείας του και συγκρούστηκε με περιτοίχισμα οικίας. Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από το Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς με 2 οχήματα. Ένας σοβαρά τραυματίας απελευθερώθηκε πριν την άφιξη της Π.Υ. και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πόλης. 

Ο οδηγός του οχήματος, σύμφωνα με την Αστυνομία, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς έσπευσαν στο μέρος για περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου να διαφανούν τα αίτια της πρόκλησης του δυστυχήματος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ