17.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Θέματα δυσλειτουργίας και διασπάθιση δημόσιου χρήματος θέτει ο κοινοτάρχης Κουκλιών


Θέματα δυσλειτουργίας του Κοινοτικού Συμβουλίου Κουκλιών και ενδεχόμενων ατασθαλιών, θέτει ο κοινοτάρχης Κουκλιών Μιχαλάκης Νικολάου σε σημερινή διάσκεψη Τύπου που έδωσε στα Γραφεία του Κ.Σ. Κουκλιών.

Ο κ. Νικολάου επί τούτου απέστειλε σχετικές επιστολές στον Υπουργό Εσωτερικών Νίκο Νουρή αλλά και στο Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας Οδυσσέα Μιχαηλίδη

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως υποστηρίζει τις ενέργειες του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας και τα ευρήματα του που αφορούν ατασθαλίες για την περίοδο 2009- 2017, στο πλαίσιο των οποίων, όπως είπε, καταγράφεται η διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κοινοτάρχης Κουκλιών αναφέρθηκε στη μη σύμπνοια που παρατηρείται εντός του κοινοτικού συμβουλίου, ενώ αναφορά έκανε και στις καταγγελίες στις οποίες έχει προβεί στην Αστυνομία Κουκλιών στον Αρχηγό της Αστυνομίας και στον Γενικό Ελεγκτή και κάλεσε τον Υπουργό Εσωτερικών να επιβάλει τιμωρίες.

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε και στους μισθούς υπαλλήλων της κοινοτικής αρχής, σημειώνοντας πως αυτές ξεπερνούν τις 600 χιλιάδες το χρόνο.

Κάλεσε ακόμη τον Γενικό Ελεγκτή όπως αποστείλει τα ευρήματα του στον Γενικό Εισαγγελέα για απόδοση ευθυνών.

Ακολούθως αναφέρθηκε στους στόχους του λέγοντας πως αυτοί έχουν να κάνουν με την προώθηση και επίλυση σοβαρών προβλημάτων στην κοινότητα του, αλλά και στο να καταστήσει το Κ.Σ. Κουκλιών ένα υγιή οργανισμό που να λειτουργεί για το καλό της κοινότητας του.

Αναφέρθηκε δε, σε «αρρωστημένα κατεστημένα» τα οποία παρατηρούνται σε Δήμους και κοινοτικά συμβούλια. Ο ίδιος είπε ότι δεν διεκδικεί το αλάθητο, προσθέτοντας πως στην προσπάθεια του να φέρει όσο πιο γρήγορα μπορούσε λύσεις των προβλημάτων της κοινότητας του, σίγουρα διέπραξε λάθη.

Πηγή ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ