32.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Θάνος Μιχαηλίδης- ΠΑΣΥΞΕ: 28 χιλ. κλίνες εν ενεργεία στην Πάφο

Η τουριστική κίνηση κατά τη θερινή περίοδο αλλά και όλο το έτος του 2017 αναμένεται να κυμανθεί σε καλύτερα επίπεδα από το 2016, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος  του Τοπικού ΠΑΣΥΞΕ Πάφου Θάνος Μιχαηλίδης .


Ο κ.Μιχαηλίδης ανέφερε πως όλες οι κλίνες της Πάφου  που είναι περίπου 28 χιλιάδες είναι  όλες εν ενεργεία και σε  λειτουργία  – όπως είπε- πλην δύο μονάδες που βρίσκονται  υπό ανακαίνιση και σύντομα θα βγουν σε λειτουργία και αυτές.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως η πληρότητα σήμερα κυμαίνεται στο  80% και αναμένεται  τον Ιούνιο να αυξηθεί σημαντικά και καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ως επέκταση της αυξημένης ζωής το καλοκαίρι, ελπίζουμε είπε ο πρόεδρος του Τοπικού Πασυξέ και ο Νοέμβριος που είναι ο μήνας της έναρξης της χειμερινής περιόδου να είναι καλύτερος όσον αφορά τις πληρότητες.

Ο κ.Μιχαηλίδης ανέφερε πως η Πάφος χρόνο με το χρόνο βελτιώνει την χειμερινή περίοδο της, αφού όπως επεξήγησε,κάθε χρόνο όλο και περισσότερα ξενοδοχεία μένουν ανοικτά και λειτουργούν.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως ένας από τους στόχους μας σαν Πάφος και σαν  Κύπρος είναι η αύξηση της πληρότητας τους χειμερινούς μήνες .

Επιπρόσθετα ανέφερε πως υπάρχει αυξημένος αριθμός ναυλωμένων πτήσεων προς την Πάφο ,προσθέτοντας πως αυτό συμβάλει σημαντικά στην αύξηση πληρότητας των ξενοδοχείων και γενικά στην έλευση  τουριστών στην Επαρχία Πάφου .

Παραδέχτηκε ωστόσο πως “υπάρχουν χώρες ή και περιφέρειες συγκεκριμένων χωρών που θα θέλαμε να έχουμε περισσότερες πτήσεις , δηλαδή και άλλες πτήσεις από τις σκανδιναβικές χώρες ,τη Γαλλία ή και από περιφέρειες της Γαλλίας ή και από το Παρίσι , την Ιρλανδία σε όλους αυτούς τους προορισμούς αν καταφέρουμε να έχουμε περισσότερες πτήσεις τότε θα βελτιωθούν σημαντικά οι πληρότητες της Πάφου και επίσης το μείγμα των τουριστών που έρχεται στην Πάφο”.

Ακολούθως ο κ.Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στην σημαντικότητα να μην υπάρχει η παρουσία μιας αγοράς και μόνο με αποτέλεσμα να  παρουσιάζεται μια μονομερής εικόνα.

Η παρουσία περισσότερων αγορών που επισκέπτονται την Επαρχία Πάφου,  είπε ο κ.Μιχαηλίδης χρόνο με το χρόνο βελτιώνεται .

Ερωτηθείς σχετικά είπε ποιες είναι  οι κύριες αγορές της Πάφου,ο κ.Μιχαηλίδης είπε πως  είναι η Αγγλία, η Γερμανία, η Ρωσία ,η κεντρική Ευρώπη ενώ νεοεισερχόμενη αγορά το καλοκαίρι είναι το Ισραήλ,κατέληξε.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ