19.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

Η «TSI INVESTS» απέκτησε μετοχές της εταιρείας PAFOS FC LTD 

Ο επενδυτικός όμιλος εταιριών «TSI INVESTS»,  ιδιοκτησίας Ρώσων και Βρετανών επιχειρηματιών ανακοίνωσε ότι έχει αποκτήσει τις μετοχές της PAFOS FC LTD.



Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της PAFOS FC LTD, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΠΑΦΟΣ FC έχει ήδη καταρτιστεί σε σώμα και ο αντιπρόσωπος της εταιρείας «TSI INVSESTS» είναι  ο κ. Χρίστος Γλυκύς , ο οποίος θα είναι Πρόεδρος του Σωματείου.

Η εταιρεία θα λειτουργήσει με νέο Διοικητικό μοντέλο και στρατηγική.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στόχος της είναι η ομάδα της Πάφου να προπονείται και να αγωνίζεται με ευρωπαϊκά πρότυπα και ευρωπαϊκές μεθόδους, να έχει την κατάλληλη ιατρική στήριξη και περίθαλψη, θα επιβάλλει σύγχρονο τρόπο διοίκησης και τεχνογνωσίας.

Επίσης, τα ταλέντα των ακαδημιών αλλά και ταλέντα από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία μέσα από την Ακαδημία της PAFOS FC LTD, να εκπαιδευτούν και να αναπτυχθούν με σύγχρονες μεθόδους σε ευρωπαϊκά πρότυπα για να μπορέσουν να παίξουν ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου, σε δήλωση του είπε ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να δημιουργήσουν μία μοναδική και υποσχόμενη συνεργασία η οποία θα ανοίξει μία νέα  εποχή στη ιστορία του Σωματείου, θα βελτιώσει τα αποτελέσματα την ερχόμενη περίοδο και θα δημιουργήσουν ένα αειφόρο μοντέλο λειτουργίας πέρα από μία βραχυπρόθεσμη περίοδο.

«Η συμφωνία θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στο Σωματείο σε κάθε επίπεδο και θα το οδηγήσει ψηλά, έτσι όπως το ονειρεύεται ο κάθε φίλαθλος της Πάφου. Η «TSI INVESTS», θα ενισχύσει  το Σωματείο αλλά και όλο το κυπριακό πρωτάθλημα ως σύνολο», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ