17.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Η ποδηλατική Αστυνομία Πάφου σε αριθμούς

Σε 110 καταγγελίες προχώρησαν τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της ποδηλατικής αστυνόμευσης της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, κατά τον μήνα Δεκέμβριο του 2019, μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης προέβησαν σε 110 τροχαίες καταγγελίες.

Συγκεκριμένα, προσέφεραν σε 15 περιπτώσεις βοήθεια προς το κοινό, διεκπεραίωσαν καθήκοντα λήψης μέτρων ασφαλείας κατά την διάρκεια διαφόρων εκδηλώσεων, διενήργησαν συνολικά 17 ανακοπές οχημάτων και ελέγχους σε οχήματα και πρόσωπα και διενήργησαν ελέγχους σε χώρους στάθμευσης για πρόληψη αδικημάτων κλοπών από οχήματα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επίσης διαμοίρασαν διαφωτιστικό υλικό, για μέτρα πρόληψης κλοπών και διαρρήξεων, παρείχαν συμβουλές σε ιδιοκτήτες καταστημάτων και άλλων υποστατικών για μέτρα ασφάλειας της περιουσίας τους, διενήργησαν ελέγχους παραλιών σε συνεργασία με τους κατά τόπους ναυαγοσώστες ενώ δόθηκαν συμβουλές σε τουρίστες όπου ζητήθηκε.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο πρόληψης των οδικών τροχαίων συγκρούσεων εντός της πόλης Πάφου όσο και στο δευτερεύων οδικό δίκτυο, χτες μεταξύ των ωρών 1700 – 1800 έγιναν από μέλη της Τροχαίας Πάφου και σταθμών υπαίθρου τροχονομικοί έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 22 πρόσωπα για διάφορες τροχαίες παραβάσεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ