16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Η “Πηνελόπη” είναι ακόμη ΕΔΩ! Βροχές και καταιγίδες και σήμερα

Χαμηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή, μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, που το Σάββατο υποχωρεί.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές τις πρωινές ώρες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Κυριακή και την Δευτέρα παροδικές νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ