24.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

Η Πάφος στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και αρκετοί ξενοδόχοι  λαμβάνουν μέρος την ερχόμενη βδομάδα σε μια από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης την  World Travel Market (WTM) 2016, στο Λονδίνο.



Η έκθεση διαρκεί 3 μέρες  από τις 7-9 Νοεμβρίου και η Επαρχία Πάφου συμμετέχει και φέτος με ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο μέσα στο περίπτερο του ΚΟΤ.

Δεκάδες είναι και οι ξενοδόχοι που θα συμμετάσχουν,όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση. Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τουριστικούς παράγοντες και θα διανεμηθεί  διαφημιστικό υλικό της Πάφου και του Πάφος 2017 σε τουριστικούς πράκτορες και επισκέπτες της έκθεσης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι τουριστικοί φορείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις προβλέψεις για αφίξεις τουριστών από τη Βρετανία στην Πάφο και την Κύπρο γενικότερα για την ερχόμενη σεζόν.

Η αγγλική αγορά είναι η πρώτη σε προτεραιότητα τουριστική αγορά για την Πάφο γι’ αυτό και οι φορείς  του τουρισμού αποδίδουν μεγάλη σημασία και ενδιαφέρον,καταλήγει η ανακοίνωση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ