16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Η Πάφος πάει και πάλι Birmingham

Για 9η συνεχή χρονιά η Τουριστική Πάφος θα παραστεί στην εξειδικευμένη έκθεση Γάμου στο Birmingham.

Σε ακόμη μια κοινή προσπάθεια η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πάφου, οι Δήμοι της Επαρχίας, ξενοδόχοι της περιοχής και διοργανωτές γαμήλιων τελετών προχωρούν ομαδικά για να ανεβάσουν την Επαρχία ακόμη πιο ψηλά στις προτιμήσεις των μελλόνυμφων και την Πάφο ως ένα από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της μεσογείου για Γαμήλιες τελετές και Ταξίδια του Μέλιτος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πιστή η Εταιρεία τουρισμού στην υλοποίηση του σχεδίου δράσης και με άξονα την ανάπτυξη του τουρισμού για Γάμους και ταξίδια του Μέλιτος, οι φορείς της Πάφου συμμετέχουν αυτό το  Σαββατοκύριακο στην πολύ γνωστή, εξειδικευμένη έκθεση Birmingham Wedding Show που πραγματοποιείται και φέτος από την 1η μέχρι τις 3 Μαρτίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, προστίθεται.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με συντονιστή την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, οι Δήμοι Πάφου και Γεροσκήπου και Πόλεως Χρυσοχούς καθώς και αριθμός ξενοδόχων συμμετέχουν κάτω από μια ομπρέλα στο νέο ανανεωμένο περίπτερο που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τον «Προορισμός περιοχή Πάφου» (Destination Pafos region).

Όπως αναφέρεται, η επαρχία Πάφου καταγράφει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και σήμερα είναι ήδη αρκετά δημοφιλής ως προορισμός για Γάμους αλλά και ταξίδια του Μέλιτος.

Η ενιαία και συγκροτημένη  αυτή  προσπάθεια συμβάλει καθοριστικά στο να δημιουργηθεί μεγαλύτερη δυναμική για περαιτέρω ανάπτυξη της μορφής αυτής του τουρισμού με όλα τα θετικά επακόλουθα στην τοπική και παγκύπρια οικονομία, καταλήγει η ανακοίνωση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ