19.9 C
Paphos
Monday, May 6, 2024

Η Πάφος γεμίζει φως! Προσεχώς εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 16 μέτρων και άλλα πολλά…

Εντυπωσιακός και ανάλογος του νέου προσώπου της πόλης, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά την ολοκλήρωση των έργων υποδομής, θα είναι ο φετινός Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της Πάφου.

Σήμερα, ο Αντιδήμαρχος Πάφου Χρήστος Μακαρίου είχε συνάντηση με τον εκπρόσωπο της ανάδοχου εταιρείας  ADM Productions Advertising ltd, με τον οποίο συζήτησε τις τεχνικές προδιαγραφές του διάκοσμου, η συνολική δαπάνη του οποίου ανέχεται στις  130.000 ευρώ,  πλέον Φ.Π.Α.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Κεντρικός κορμός του στολισμού θα είναι η Πλατεία Κέννεντυ, όπου θα τοποθετηθεί  εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 16 μέτρων. Στη μικρή πλατεία με το σιντριβάνι, στην είσοδο του παλιού Αστυνομικού Σταθμού, οι κορμοί των δέντρων θα «ντυθούν» με φωτεινά λαμπάκια, ενώ στη Λεωφόρο Μακαρίου θα τοποθετηθεί εναέρια φωτεινή γιρλάντα LED.

Στους κύριους κυκλοφοριακούς κόμβους θα υπάρχουν επίσης  φωτοστολισμοί  με τρισδιάστατες φωτιζόμενες κατασκευές, ενώ στις πλατείες θα τοποθετηθούν  φωτιζόμενα δένδρα. Σε όλο το μήκος της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο παραλιακό μέτωπο, θα τοποθετηθούν φωτιζόμενα επίστυλα.

Η τοποθέτηση θα αρχίσει άμεσα και θα ολοκληρωθεί ως τις 7 Δεκεμβρίου, ενώ   η αποσυναρμολόγηση θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου 2018.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ