19.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

Η Γεωργία θα τρέξει με το τροχοκάθισμα για να στηρίξει τον Χαράλαμπο (ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ)

Ακόμη  μια αξιοσημείωτη και αξιέπαινη προσπάθεια καταγράφει στις δράσεις της για ευαισθητοποίηση η γνωστή συμπολίτισσα μας Γεωργία Γαβριηλίδου η οποία είναι άτομα με αναπηρία αλλά με τεράστια καρδιά για προσφορά.

Η Γεωργία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook καλεί τον κόσμο σε κινητοποίηση και ζητά να ευαισθητοποιηθούμε όλοι για στήριξη του νεαρού συμπολίτη μας Χαράλαμπου Λεαντζή, μαθητή της Γ` Λυκείου στο Λύκειου Γ. Ταλιώτη Γεροσκήπου, ο οποίος χρειάζεται να μεταβεί για θεραπεία στο εξωτερικό μετά από ατύχημα που είχε με τη μοτοσυκλέτα του.

Στο μήνυμά της η Γεωργία αναφέρει πως θα πλαισιώσει τον ποδηλάτη Πέτρο Στυλιανού Ππόλο τρέχοντας με το τροχοκάθισμα της από το Δημαρχείο Πάφου ως την Κάτω Πάφο το Σαββατοκύριακο 30/6/18 και 1/7/18 η ώρα 9:30 π.μ. έως το βράδυ

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Πέτρος μετέχει σε εθελοντική ποδηλασία επίσης για τη στήριξη του Χαράλαμπου ενώ είναι γνωστή η δράση και η ευαισθητοποίησή του για σειρά κοινωνικών θεμάτων.

“Θα τρέξω με το χέρι στην καρδιά για ένα σκοπό, αναφέρει η Γεωργία, και καλώ όλον τον κόσμο, στρατιώτες, μόνιμα στελέχη της Εθνικής Φρουράς,  άτομα με αναπηρίες και πολίτες μικρούς και μεγάλους να μαζέψουμε χρήματα και να ενισχύσουμε την προσπάθεια για θεραπεία του Χαράλαμπου. 

Τέλος η Γεωργία καλεί τον κόσμο να κοινοποιήσει το μήνυμά της και να το στείλει παντού για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Πέτρος Στυλιανού Ππόλος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ