16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Αφού ο 38χρονος είναι υπο κράτηση ποιος έβαλε τη νέα φωτιά;

Η στήλη του PafosPress, Παφίτικα ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ, σχολιάζοντας την επικαιρότητα αλλά και βλέποντας τα όσα γίνονται με τους τελευταίους τρεις εμπρησμούς έχει μερικές απορίες τις οποίες θέλει να μοιραστεί με το ευρύ κοινό, σκεπτόμενη δυνατά.

Εεκεί που όλοι πιθανόν να πίστεψαν χθες ότι η Αστυνομία βρήκε, γρήγορα μάλιστα, άκρη στο θέμα με τον διπλό εμπρησμό σε Δήμο Πάφου και Κοινωνικές Ασφαλίσεις, ένας νέος εμπρησμός χθες το βράδυ (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ) ήρθε να θολώσει για τα καλά τα νερά γύρω απο τα πράγματα.

Το νέο περιστατικό με τη φωτιά αυτή τη φορά γραφεία Τμήματος Εξευρέσεως Εργασίας μέσα σε λιγότερο απο 24 ώρες έρχεται να προστεθεί σε μια αλυσίδα που δείχνει ότι ο δράστης ή οι δράστες θέλουν να στείλουν ενδεχομένως κάποια μηνύματα.

Στις μέρες που ζούμε με την ανεργεία να σπάει στην κυριολεξία κόκκαλα και πολλοί οικογενειάρχες να παραμένουν μακροχρόνια άνεργοι δεν μπορεί να αποδοθούν τα τρία περιστατικά ούτε σε πλάκα αλλά ούτε σε ένα νεαρό που μοιάζει ενδεχομένως να είναι το εξιλαστήριο θύμα και η εύκολη λεία σε ότι κακό στραβό και ανάποδο συμβεί γύρω απο το Δημαρχείο της Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Κάτω λοιπόν απο αυτά τα νέα δεδομένα το ερώτημα που σήμερα απασχολεί, μεταξύ άλλων, την κοινή γνώμη της Πάφου, σε σχέση πάντοτε με τα πιο πάνω, είναι: “Αφού ο 38χρονος είναι υπο κράτηση ποιος έβαλε τη νέα φωτιά”;

Την ίδια στιγμή περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε αν σήμερα ο 38χρονος θα αφεθεί ελεύθερος, αν θα θεωρηθεί ότι ίσως έχει συνεργούς, αν αυτοί που μαρτύρησαν και τον “τοποθέτησαν στην σκηνή” όπως λένε και οι αστυνομικοί θα κληθούν εκ νέου για κατάθεση και πολλά άλλα.

 

Αναμένουμε τις εξελίξεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: “Ανοχύρωτο κάστρο” το Δημαρχείο Πάφου- Χωρίς κάμερες, συναγερμό, πυρασφάλεια και πυρανίχνευση

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ