22.9 C
Paphos
Friday, May 17, 2024

Η αξίας της προσφοράς … Έδωσαν αίμα στην μνήμη της πολυαγαπημένης μας Χρυστάλλας

Μηνύματα αλτρουισμού, και αλληλεγγύης έδωσαν χθες συμπολίτες μας δίδοντας αίμα στην αιμοδοσία που διοργανώθηκε στην μνήμη της πολυαγαπημένης μας Χρυστάλλας Κουμούσιη επί της ευκαιρίας του τρίμηνου μνημοσύνου της.

Εθελοντές αιμοδότες κάθε ηλικίας περίμεναν στην σειρά για να προσφέρουν δύο πολύτιμα αγαθά… λίγα λεπτά από το χρόνο της ζωής τους και 400 κ.ε. αίμα από τα έξι λίτρα που διαθέτουν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Συμπολίτες μας ανάμεσα στους οποίους και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δ. Πάφου Νίκος Σιμμιλίδης του ΔΗΣΥ και Κώστας Δίπλαρος του ΑΚΕΛ , συγγενείς, φίλοι, νέοι, ηλικιωμένοι, γονείς κρατώντας στα χέρια τα παιδιά τους …άλλοι στην αγκαλιά τους…έδωσαν το παρών τους. Άλλωστε κανείς δεν θα μπορούσε να μην είναι σήμερα εκεί και να τιμήσει με την παρουσία του την μνήμη της πανέμορφης και γλυκιάς Χρυστάλλας μας που έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα για την γειτονιά των αγγέλων.

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε σήμερα Κυριακή στις 8:30 π.μ. – 12 μ.μ στο χώρο του ΣΚΕ Κάτω Πάφου, δίπλα από την Εκκλησία Αγίων Αναργύρων.

Από νωρίς εθελοντές αιμοδότες κατέφθασαν αναμένοντας καρτετικά στην ουρά . Άλλωστε ο σκοπός ιερός … Συγγενείς και φίλοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους σε όλους που παρευρέθηκαν στην μνήμη της Χρυστάλλας αλλά και συγχαρητήρια γιατί η εθελοντική αιμοδοσία είναι το καλύτερο και πολυτιμότερο δώρο που μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του αλλά και στους γύρω του… αφού σώζει ζωές!

της Κικής Περικλέους

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ