22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Η Αννίτα ξανά στο τιμόνι

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 στις 7.00 μ.μ. στo ξενοδοχείο Annabelle η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας  Πάφου .

Την Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ κ. Αντρέας Φακοντής, ο Πρώτος Λειτουργός Εκπαίδευσης κ. Γενεθλής Γενεθλίου, ο Προεδρεύων της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Σωτήρης Χριστοφή, ο Πρόεδρος  της Σχολής Γονέων κ. Λοίζος Γιάσουμας, ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης κ. Χριστόδουλος Δημητρίου,  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Προδημοτικής Εκπαίδευσης κ. Κώστας Αρχοντούς, ο Πρόεδρος  της ΠΟΕΔ κ. Γιώργος Γεωργιάδης, ο Ασφαλιστής της MetLife κ. Λεωνίδας Θεοδοσίου, Πρόεδροι και μέλη όλων των Ομοσπονδιών από άλλες Επαρχίες καθώς και οι Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Συνδέσμων Γονέων.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρώτος Λειτουργός  Εκπαίδευσης Πάφου, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, ο Προεδρεύων της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας και ο Πρόεδρος  της Σχολής Γονέων.  

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ακολούθως έγινε ο Απολογισμός από την απερχόμενη Πρόεδρο κ. Αννίτα Ταλιώτου, η παρουσίαση της ταμειακής έκθεσης από την απερχόμενη Βοηθό Ταμία Ευθυμία Λεμονιάτη για τη χρονιά που πέρασε και παρουσιάστηκαν οι ελεγμένοι Λογαριασμοί από τον Ανεξάρτητο Ελεγκτικό Οίκο.

Το πρώτο μέρος της Συνέλευσης έληξε με την απονομή τιμητικών ενθυμίων στους αποχωρούντες Γεωργία Παπαγεωργίου (Ταμίας), Θεμούλα Πρέστου (Βοηθός Γραμματέας), Ευανθία Σίεπη (μέλος) και Σταυρούλα Θεοδώρου (μέλος) της Ομοσπονδίας Πάφου, καθώς  και μελών της Γραμματείας της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας.

Στη συνέχεια διεξήχθηκαν οι αρχαιρεσίες για εκλογή του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα μέλη της Γραμματείας που έχουν εκλεγεί είναι οι πιο κάτω:

Αννίτα Ταλιώτου Πρόεδρος ΙΒ΄ Δημοτικό Σχολείο Πάφου
Πέτρος Στυλιανού Αντιπρόεδρος Δημοτικό Σχολείο Τάλας
Γλαύκος Γλαύκου Γραμματέας Α΄ Δημοτικό Χλώρακας
Αντρέας Μιχαήλ Ταμίας Δημοτικό Σχολείο Κισσόνεργας
Χάρης Σοφοκλέους Βοηθός Γραμματέας Β΄ Δημοτικό Σχολείο Πάφου
Ευθυμία Λεμονιάτη Βοηθός Ταμίας Η΄ Δημοτικό Σχολείο  Πάφου
και Μέλη
Θανάσης Ζέρβας Α΄ Δημοτικό Σχολείο Γεροσκήπου
Γιώργος Λεωνίδου Ι΄ Δημοτικό Σχολείο Πάφου
Σάββας Χριστοφόρου Δημοτικό Σχολείο Τίμης
Σκεύη Ευσταθίου Β΄ Δημοτικό Σχολείο Γεροσκήπου
Μάριος Δημοσθένους
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ