15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Στην Πάφο το προσεχές Σάββατο η Κάλλας

Το έργο “La Callas” που εκπροσώπησε την Κύπρο στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου της Νέας Υόρκης και τέθηκε ανάμεσα στις 10 καλύτερες παραστάσεις, κάνει πρεμιέρα στην Πάφο, στο Μαρκίδειο θέατρο αυτό το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ.

Η κα. Χατζηλαμπρή που εκπροσώπησε πριν από λίγες μέρες τη χώρα μας στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου του Ισραήλ μας ανέφερε ” Ο θεατρικός αυτός μονόλογος θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να ταυτιστεί με μια σύγχρονη προσωπικότητα που κατάφερε να πετύχει το ακατόρθωτο. Να περάσει από την ανωνυμία στην αιωνιότητα.”

Το έργο εκθειάζει την ζωή μιας γυναίκας η οποία εκτός από εξαιρετική καλλιτέχνης ήταν και γυναίκα που αγάπησε, ερωτεύθηκε τον αείμνηστο Αριστοτέλη Ωνάση για τον οποίο και θα αποκαλυφθούν πολλά στον επικείμενο μονόλογο με την βοήθεια και συμμετοχή του κοινού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η παράσταση “La Callas” έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας ενώ πλατινένιος χορηγός είναι η Aristo Developers. Στηρίζουν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και ο Δήμος Πάφου.

Το έργο έχει διάρκεια 60 λεπτών και είναι στην ελληνική γλώσσα με αγγλικούς υπέρτιτλους.

Τιμή Εισιτηρίου: 12 Ευρώ

Αγορά εισιτηρίων: Περίπτερο TimeOut, Περίπτερο Mister-Κονιά, Hairspray Nails & Polish-Γεροσκήπου, Prive Studio Boutique-Πάφος, The International School of Paphos και online: www.tickethour.com.cy

Να αναφέρουμε ότι το έργο θα παρουσιαστεί στις 12 Ιανουαρίου, στις 6.30μ.μ στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ στην Λεμεσό.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ