17.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ: Πάνω απο 1100 shares σε μόνο 24 ώρες το βίντεο της Πάφου- PAFOS POWER

Απίστευτη ήταν η ανταπόκριση των αναγνωστών του PafosPress.com στο δημόσιο κάλεσμά μας για να κοινοποιήσουμε απο κοινού το εκπληκτικό βίντεο που ετοίμασε η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πάφου. 


Το βίντεο το οποίο ανέβηκε στη σελίδα του PafosPress.com χθες Πέμπτη απόγευμα και συγκεκριμένα στις 6:51μμ μέσα σε 24 μόνο ώρες κοινοποιήθηκε περισσότερες απο 1100 φορές αποδεικνύοντας την μεγάλη αγάπη που νιώθει ο κόσμος, συμπολίτες μας και μη, για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το βίντεο αυτή τη στιγμή που γράφεται το συγκεκριμένο άρθρο προσέλκυσε πάνω απο 110 χιλιάδες αναγνώστες στο Facebook (ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) που σημαίνει εμφανίστηκε στο Time Line τόσων χρηστών και το παρακολούθησαν απο αυτούς σχεδόν 40 χιλιάδες άτομα.

Τα στοιχεία είναι πάντα μέσα στο πρώτο 24ωρο και αναμένεται φυσικά ότι και τις επόμενες μέρες θα συνεχίσει να κοινοποιείται και να παρακολουθείται. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν βεβαίως στους συντελεστές του βίντεο αλλά και στην ΕΤΑΠ για την σπουδαία δουλειά.

Η συντακτική ομάδα του PafosPress.com δεν έχει παρά να σας ευχαριστήσει για αυτή την ομαδική προσπάθεια. Όταν λέμε πως η δύναμή μας είσαστε εσείς το εννοούμε και φυσικά μας το αποδεικνύεται. Respect!!!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ