32.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΕΤΑΠ Πάφου: Αναβάθμιση της παρουσίασης του Aρχαιολογικού πάρκου UNESCO στην Κ. Πάφο

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ ΠΑΦΟΥ) ως  επικεφαλής εταίρος στο έργο πολιτιστικού τουρισμού CHRISTA – Culture and Heritage for Responsible, Innovative and Sustainable Tourism Actions (Πολιτισμός και Κληρονομιά για Δράσεις Υπεύθυνου, Καινοτόμου και Βιώσιμου Τουρισμού) σε συνεργασία με το Τμήμα Αρχαιοτήτων υλοποιεί αυτή την περίοδο σχέδιο δράσης περίπου 35,000 ευρώ.

Συγκεκριμένα μέσα από την υλοποίηση συγκεκριμένου σχεδίου δράσης αναμένεται όπως στον χώρο του κέντρου επισκεπτών του πάρκου τοποθετηθούν  2 διαδραστικές οθόνες αφής. Ήδη έχει τοποθετηθεί οθόνη 82” στον χώρο  όπου προβάλλεται το φιλμάκι του πάρκου ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι προεργασίες για ετοιμασία τρίλεπτου φίλμ περαιτέρω ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου. Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα αρχίσει η ετοιμασία app και του υλικού για τις διαδραστικές οθόνες.

Η όλη δράση συνάδει με τις πρόνοιες  του διαχειριστικού σχεδίου  του αρχαιολογικού πάρκου  και  αναμένεται να συμβάλει στις προσπάθειες που καταβάλει το Τμήμα αρχαιοτήτων, η ΕΤΑΠ  και άλλοι φορείς στην προώθηση της αρχαιολογικής κληρονομιάς της Επαρχίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η ΕΤΑΠ Πάφου δραττόμενη της ευκαιρίας ευχαριστεί θερμά το Τμήμα Αρχαιοτήτων για την μέχρι σήμερα αγαστή και παραγωγική συνεργασία για την υλοποίηση των δράσεων.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ