22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

ΕΤΑΠ : Η Κύπρος κατατάσσεται 3η στις προτιμήσεις των παραθεριστών από το Ισραήλ 

Η Κύπρος κατατάσσεται 3η στις προτιμήσεις των παραθεριστών από το Ισραήλ και το 2017 αφίχθηκαν στο νησί 262 χιλιάδες Ισραηλινοί τουρίστες καταγράφοντας αύξηση του 76%  σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή χρονιά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ).

Προσθέτει ότι ειδικά για την Πάφο η ισραηλινή αγορά αναπτύσσεται σταθερά ανοδικά τα τελευταία χρόνια ενώ οι φορείς της πόλης θεωρούν ότι το Ισραήλ είναι από τις τουριστικές αγορές  που μπορούν να συμβάλουν καθοριστικά στη μείωση του φαινομένου της εποχικότητας και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Η ΕΤΑΠ αναφέρει ότι διανοίγονται ακόμη πιο μεγάλες προοπτικές για την ανάπτυξη τουρισμού Πάφου και Τελ Αβίβ λόγω της συχνότητας των πτήσεων προς και από την γείτονα χώρα αλλά και της πολύ καλής φήμης που η Πάφος έχει αποκτήσει εντός του Ισραήλ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εξάλλου, η ΕΤΑΠ, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, συμμετέχει στην έκθεση «International Mediterranean Tourism Market –  ΙΜΤΜ» στο Τέλ Αβίβ στις 6 και 7 Φεβρουαρίου 2018.

Η IMTM είναι η μεγαλύτερη ετήσια επαγγελματική τουριστική έκθεση του είδους της στην Ανατολική Μεσόγειο.

Εκεί η ΕΤΑΠ θα προωθήσει τον γαμήλιο, ποδηλατικό και αθλητικό τουρισμό και θα αναδείξει την Πάφο ως ιδανικό προορισμό για τη διοργάνωση συνεδρίων.

Στην ΙMTM, συμμετέχει εκπρόσωπος της ΕΤΑΠ, ο Δήμαρχος Πέγειας, λειτουργοί γαμήλιων τελετών του Δήμου Πάφου, Γεροσκήπου και Πέγειας καθώς και αρκετοί ξενοδόχοι της περιοχής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ