19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ: Μας τα χαλάει ο καιρός απο αύριο μέχρι και το Μ. Σάββατο

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.  Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη,  μέχρι και την Παρασκευή.


Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις,  κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ,  αλλά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 5  μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα είναι ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί,  γενικά μέτριοι 4  μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια,  μέχρι ισχυροί 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα θα είναι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 16  στα παράλια και στους 7  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος,  κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις και αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ,  αλλά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 5  μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη,  αλλά στα προσήνεμα θα είναι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη,  την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες,  κυρίως τις ώρες του απογεύματος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ