29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΕΡΧΕΤΑΙ: Ποιός είναι ο πιο Fit Παφίτης; Θα πέσουν κορμιά και στις γυναίκες- Άρχισε η σκληρή προπόνηση

Μεγάλος αναμένεται να είναι ο ανταγωνισμός για την ανάδειξη του πιο Fit παφίτη αν κρίνουμε απο την προετοιμασία των συμμετεχχόντων οι οποίοι άρχισαν εδώ και μέρες να ανεβάζουν ρυθμούς για την μεγάλη ημέρα. 


Το PafosPress ως χορηγός επικοινωνίας σας προσκαλεί και φέτος να δώσετε το παρόν σας την Κυριακή 7 Αυγούστου στην παραλία της Ατλαντίδας στην Γεροσκήπου όπου το Eshop for Sports και το Geisha productions θα παρουσιάσουν το Summer Fitness Day. Oπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, εκπαιδευτές από διάφορα γυμναστήρια της πόλης Πάφου και όχι μόνο θα παρουσιάσουν διάφορα ομαδικά προγράμματα ενώ παράλληλα θα προσπαθήσουμε για ακόμη μια χρονιά να βρούμε το Fittest άνδρα και γυναίκα της Πάφου.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 15:00 και όλες οι δραστηριότητες θα είναι δωρεάν για όλο τον κόσμο. Special Guest θα ειναι η η πολυαγαπημένη τηλεοπτική παρουσιάστρια – Γυμνάστρια Alexia Anastasiou – Αλεξία Αναστασίου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το βράδυ στις 20:00 θα ακολουθήσει το Dance Fitness Party με τον DJ Νικος Μασιαλης και χορευτικα Show απο τους Γιώργος Πιλλάς & Ann-Sylvia Clark με την μοναδικη συνοδία κρουστών του Οδυσσέας Κυριακού.

Απώτερος σκοπός της εκδήλωσης είναι να διασκεδάσουμε, να γυμναστούμε και να περάσουμε όλοι μας μια όμορφη μέρα, προάγοντας την υγειά και την ευεξία.

Σας περιμένουμε…

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ