22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση Fortnite Fever του Οργανισμού Νεολαίας και της Αστυνομίας (pics)

Μια όμορφη εκδήλωση για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάφο από την Αστυνομία και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου.

Η εκδήλωση Forthnite Fever για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Ήβης Μαλιώτου στην Πάφο από το Πολυκέντρο Νεολαίας του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και την Αστυνομία Πάφου είχε μεγάλη συμμετοχή και έδωσε τη δυνατότητα σε παιδιά και γονείς να πάρουν σημαντικές πληροφορίες για τους κινδύνους που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Θελήσαμε να σηκώσουμε τα παιδιά από τους καναπέδες και τους υπολογιστές τους για να βγουν να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι σε πραγματικές συνθήκες είπε σχολιάζοντας στο PafosPress.com το περιεχόμενο της εκδήλωσης η Κυριακή Κατίρη εκπρόσωπος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αξίζουν συγχαρητήρια στους συντελεστές της εκδήλωσης είπε ο Ζήνωνας Ψαθίτης, Υπεύθυνος του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη γονείς και παιδιά να έχουν μια σωστή ενημέρωση για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

Στην εκδήλωση τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χορούς, επίδειξη πολεμικών τεχνών, να παίξουν σε φουσκωτά, να κάνουν ζωγραφική προσώπου και να πάρουν τα ενημερωτικά τους δώρα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Κυριάκος Κωνσταντίνου και Νίκος Αγαπίου από το τηλεπαιχνίδι “The Voice” καθώς και το Ακάμς Sports Club, Traditional Tae Kwon- Do Πάφου, το Πολιτισμικό Λαογραφικό Εργαστήρι Κονιών, το Θεατρικό Ινστιτούτο Πάφου και ο Επαρχιακός Σύλλογος Muay Thau Kick Boxing Πάφου

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το PafosPress.com 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ