21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Επιτρέψτε μου να σας συστηθώ…Ονομάζομαι Αφροδίτη…

Ονομάζομαι Αφροδίτη και όχι καμία σχέση δεν έχω με τη θεά. Αυτή όλο κυνηγούσε άντρες και όλο την απέρριπταν! Ενώ εμένα όλοι μπορούν να με έχουν και μυρίζω και καλύτερα από αυτήν. Βρίσκομαι ήδη στην παλάμη σας, στην οθόνη του κινητού σας, του υπολογιστή σας, του τάμπλετ σας και όποιας άλλης έξυπνης συσκευής διαθέτετε.

Επιτρέψτε μου να σας συστηθώ! Με λένε Αφροδίτη αλλά ο κόσμος με γνωρίζει ως Aprhodite Aroma ή καλύτερα ως www.AphroditeAroma.com. Είμαι το πρώτο online κατάστημα αρωμάτων στην Κύπρο! Ναι καλά ακούσατε! Το πρώτο online κατάστημα αρωμάτων για αυτό και όπως σας ανέφερα πριν, βρίσκομαι μόνο ένα κλικ μακριά σας! Ένα κουμπάκι, ένα πάτημα κι εγώ μπορώ να σας καλωσορίσω στον υπέροχο κόσμο μου. Τον κόσμο των αρωμάτων.

Μπορείτε να απολαύσετε το σερφάρισμα στην ιστοσελίδα μου και να διαπιστώσετε ότι διαθέτω περισσότερες από 80 επώνυμες μάρκες και πάνω από 3000 επώνυμα γυναικεία και ανδρικά αρώματα και το σημαντικότερο, όλα είναι αυθεντικά! Για να εξηγιόμαστε και να μην παρεξηγιόμαστε γιατί αυτές τις μέρες είμαστε κάπως «δείξε μου το άρωμά σου, να σου πω ποιος είσαι!»

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το καλύτερο όμως σας το άφησα τελευταίο! Η Aphrodite Aroma διαθέτει όλα αυτά τα γυναικεία και ανδρικά επώνυμα αρώματα σε τιμές κάτω του κόστους! Δηλαδή, για να το κάνω πιο απλό! Μπαίνετε στην ιστοσελίδα μου και βρίσκετε το άρωμά σας. Μπορείτε να δείτε την κανονική τιμή που θα το αγοράζατε σε ένα κατάστημα , όμως θα χαρείτε όταν δείτε την τιμή της Aphrodite Aroma  που φθάνει μέχρι και 60% πιο κάτω από αυτήν που πληρώνατε για το άρωμά σας μέχρι τώρα! Ωραία έτσι! Το ήξερα πως θα σας άρεσε!

Και κάτι τελευταίο! Αφότου παραγγείλετε το άρωμα της αρεσκείας σας μέσα σε 24 ώρες μπορείτε να το παραλάβετε με αντικαταβολή και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση! Εξαιρετικά!

Θέλετε ακόμα κάτι; Σας δίνουμε την ευκαιρία να απολαύσετε επιπλέον προνόμια και εκπτώσεις ως μέλος του Aphrodite Aroma Membership Club για αυτό εγγραφείτε και μη χάνετε ευκαιρίες.

Και επειδή σκίζουμε από τεχνολογία και είμαστε η τελευταία λέξη της μόδας, βρείτε μας και στο Facebook: facebook.com/AphroditeAromaCY ή αν είστε της παλιάς σχολής και σας αρέσει ακόμα η προσωπική επαφή καλέστε μας στο 77 77 71 88.

Μέχρι την επόμενη φορά…

Σας φιλώ,

Aphrodite Aroma

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ