22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Επιτέλους βροχές! Αναλυτικά το φαινόμενο που θα μας επηρεάσει – Αρχίζει από την Πάφο

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργά το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αργά το βράδυ, η Κύπρος, αναμένεται να επηρεαστεί από κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες και βροχές να την επηρεάζουν, αρχής γενομένης από την Πάφο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του SigmaLive με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία και τον λειτουργό Π. Λίγκη, το φαινόμενο έτυχε λεπτομερούς περιγραφής.

Πρόκειται, όπως επισημάνθηκε, για φαινόμενο που αναμένετο να επηρεάσει τη χώρα αύριο, ωστόσο έρχεται νωρίτερα. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, καθώς η εποχή του φθινοπώρου επιτάσσει βροχοπτώσεις.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ειδικότερα, το φαινόμενο θα επηρεάσει την Κύπρο γύρω στα μεσάνυχτα με την Πάφο να επηρεάζεται πρώτη και να ακολουθεί η Λάρνακα και οι υπόλοιπες περιοχές. Το φαινόμενο αναμένεται να υποχωρήσει αύριο Τρίτη αργά το απόγευμα.

Απόψε το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τρίτη, θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη, ενώ για την Πέμπτη αναμένεται μικρή άνοδος.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ