23.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Επιστρέφει πίσω στα καθήκοντά του τη Δευτέρα ο Νίκος Πενταράς

Στα καθήκοντά του επιστρέφει κανονικά τη Δευτέρα ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Νίκος Πενταράς ο οποίος μετά την υποβολή της παραίτησής του προς τον Αρχηγό Αστυνομίας είχε πάρει ολιγοήμερη άδεια. 


Η πρόθεσή του κ. Πενταρά να παραιτηθεί θεωρητικά παραμένει στο τραπέζι παρά τις έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει τόσο στην αστυνομική κοινότητα, την τοπική κοινωνία όσο και στα υψηλά δώματα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του Προεδρικού αφού στο πρόσωπό του Αστυνόμου Ά, Νίκου Πενταρά, η πολιτική ηγεσία φαίνεται να βρήκε ένα ικανό αξιωματικό που μπόρεσε να επιφέρει ουσιαστικές αλλαγές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η νέα ηγεσία της Αστυνομίας Πάφου, Πενταράς, Κλείτου και Τσαππής ανάλαβαν καθήκοντα μόλις τον Μάρτιο και αμέσως ρίχθηκαν με τα μούτρα στη δουλεία δίνοντας σπουδαία δείγματα γραφής και κερδίζοντας συναδέλφους και κοινή γνώμη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το θέμα βρίσκεται πλέον στα χέρια του Αρχηγού Αστυνομίας, Ζαχαρία Ζαχαρίου αλλά και του Υπουργού Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικολάου, οι οποίοι, όπως το PafosPress.com είναι σε θέση να γνωρίζει, σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν ένα καλό αξιωματικό και συνεργάτη.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ