19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΕΠΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: «Στολίζονται» οι Κύπριες για να κατέβουν στις παραλίες

Σερφάροντας δεξιά και αριστερά στα κύματα του Ίνερνετ και δυχτυχώς όχι κάποιας καταγάλανης παραλίας της Πάφου εντοπίσαμε μια “επική υπερανάλυση” του πως πάνε κάποιες κύπριες στην παραλία και δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε τον πειρασμό να μην την μοιρατούμε μαζί μας!

Καλό διάβασμα και καλή απόλαυση…


“Το dress code για την παραλία στην Κύπρο είναι ανεπανάληπτο – «Στολίζονται» οι Κύπριες για να κατέβουν στις παραλίες

Η ταχύτητα σκοτώνει

Women are from Mars: Στην ακρίβεια οι Κύπριες πρέπει να είναι από έναν άλλο Γαλαξία, far far away. Κατάντησα να πηγαίνω παραλία με κράνος, για να μην μου καταστρέφουν άλλο τα λιγοστά κύτταρα αισθητικής που μου έχουν απομείνει.

Μα τέτοιο στόλισμα για να κατέβεις στην παραλία? Τόσα περάσματα σουβά στην μούρη, ούτε ο φράκτης της αποθήκης μου δεν έχει δει. Τόσο βάψιμο και πασπάλισμα για να καθίσεις στους 40 βαθμούς υπό σκιά, με 93% υγρασία και να μην τρέχει το άτιμο το makeup, να μην λιώνει το eyeliner και η mascara, να μην μουτζουρώνει το κραγιόν, είναι φαινόμενο εξωγήινο. Τι διάολο χημικά βάζουν μέσα? Μόνο τις μούμιες έβαφαν έτσι για να αντέξουν επτά ζωές και βάλε και τα βαλσαμωμένα ζώα πάνω από το τζάκι.

Το dress code ανεπανάληπτο! Ούτε σε πανηγύρια των τσιγγάνων δεν βλέπεις μέρα μεσημέρι τόσες λατέρνες ελεύθερες! Εκατοντάδες αξεσουάρ να κοσμούν λαιμό και χέρια, γυαλιά ηλίου καθρέφτες που αν βρεθείς απέναντι μπορεί να τυφλωθείς από την αντανάκλαση, μαγιό ότι καλύτερο υπάρχει στο διεθνές παζάρι, τσάντες & πετσέτες υπερπαραγωγή. Είναι τόσο το φόρτωμα που δεν ξέρεις και που να εστιάσεις! Το καρναβάλι του Ρίο κάνει εμφάνιση at a beach near you!

Με άλλα λόγια, βαλσαμωμένες τριαντάρες, που ούτε βουτάνε, ούτε κολυμπάνε, ούτε παίζουν ρακέτες, απλά υπάρχουν στον ήλιο. Κουκλίτσες στον ήλιο! Ντυμένες και χτενισμένες για να βγάλουν φωτό και να εντυπωσιάσουν τις φιλενάδες. Εδώ κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας 16 γλάροι ταυτόχρονα. Ακόμη και τα πετούμενα βγαίνουν αυτόμολα…

Που ακριβώς το είδατε αυτό το image και σας φάνηκε καλόγουστο? Γιατί όσο χρυσό και να φορέσουμε, όσα bijoux και φρου φρου, η ουσία είναι μία: στην παραλία το καρακιτσαριό είναι άκρως επικίνδυνο, μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση, ζαλάδες, αναγούλες και διάρροιες στους αθώους παρευρισκόμενους.

Welcome to the Cypriot Silicon Valley! You can check out anytime you like but you can never leave. Η προσπάθεια και μόνο αξίζει κάποια συγχαρητήρια και να πούμε πως το θέαμα προσφέρεται δωρεάν και χωρίς πρωινό. Είναι για γερά στομάχια! Βάλε Θεέ μου το χέρι σου να βγάλουμε κι αυτό το καλοκαίρι με όλες τις ελευθέρας βοσκής απόγονες του Φλωρινιώτη.

Πηγή: onlycy.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ