27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Επίσκεψη Ελληνοαμερικανών φοιτητών στον Δήμο Πάφου

Ομάδα Ελληνοαμερικανών φοιτητών με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου Νίκο Λαρυγγάκη επισκέφτηκε χθες το απόγευμα το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου και είχε συνάντηση τον Δήμαρχο της πόλης Φαίδωνα Φαίδωνος.

Οι Ελληνοαμεκανοί φοιτητές, οι οποίοι πραγματοποιούν εκπαιδευτικό ταξίδι στην Κύπρο, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κ. Φαίδωνος για την δραστηριότητα του Δήμου Πάφου στον τομέα των διεθνών σχέσεων και ιδιαίτερα για τις πρωτοβουλίες και συνεργασίες που αναπτύσσει η Τοπική Αρχή με πόλεις των γειτονικών χωρών της Μέσης Ανατολής, καθώς και για τη μακρόχρονη ιστορία αλλά και το σύγχρονο πρόσωπο της πόλης.

Οι φοιτητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κυπριακό και την πολιτικοοικονομική κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή και υπέβαλλαν στον Δήμαρχο σχετικές ερωτήσεις.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Νωρίτερα, οι Ελληνοαμερικανοί φοιτητές και ο κ. Λαρυγγάκης επισκέφθηκαν τους αρχαιολογικούς χώρους της Πάφου, ενώ μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος ξενάγησε τους νεαρούς φοιτητές στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ