23.9 C
Paphos
Friday, May 17, 2024

Επίσκεψη ανώτατων αξιωματούχων από την Changzhou στην Πάφο

Ένα βήμα προς την  κατεύθυνση της υλοποίησης  του μεγαλεπίβολου έργου του Φαρμακευτικού και Τεχνολογικού Ινστιτούτου στην Πάφο αποτελεί η επίσκεψη ανώτατων αξιωματούχων από την πόλη Changzhou, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέα Δημητριάδη.  



Ο κ. Δημητριάδης σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως αποστολή αποτελούμενη από έξι ανώτατους αξιωματούχους της πόλης Τσαν Τζου της Κίνας θα επισκεφτεί το Επιμελητήριο Πάφου και την πόλη με σκοπό τη συνέχιση των συνομιλιών και διαπραγματεύσεων αναφορικά με την εγκατάσταση και λειτουργία Φαρμακευτικού και Τεχνολογικού Ινστιτούτου στην Πάφο.

Η  αποστολή προγραμματίζεται να έρθει τον Ιούλιο και θα απαρτίζεται από τον αντιδήμαρχο της πόλης Τσαν και αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Βιομηχανίας της πόλης, τον προϊστάμενο του Γραφείου  Φαρμακευτικών Υπηρεσιών της Changzhou και άλλους τέσσερις ανώτατους αξιωματούχους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη, κατά την επίσκεψη της κινέζικης αντιπροσωπείας θα δοθεί η δυνατότητα να συζητηθούν λεπτομερώς θέματα που άπτονται της προώθησης και υλοποίησης του στόχου που έχει θέσει το Επιμελητήριο Πάφου, δηλαδή η τεχνολογική ανάπτυξη και δραστηριοποίηση στον τεχνικό τομέα στην Επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα στην αποστολή θα συμμετέχουν οι  Mr. Sui Ronghui, Vice Mayor of Changzhou Municipal Government and Vice Chairman of Changzhou Federation of Industry and Commerce, Ms. Hou Tingyan, Division-Chief of Changzhou Food and Drug Administration Bureau, Ms. Huang Wenjie, Deputy Division-Chief of Changzhou Municipal Foreign Affairs Office, ο Mr. Hu Yongjin, Deputy Director of General Office of Liyang Government, Ms. Zou Ying, Deputy Director of Science and Technology Bureau of Xinbei District of Changzhou και Ms. Zhou Jie, Section Chief of Business Management Section of Xuejia Town of Changzhou.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ