18.9 C
Paphos
Saturday, May 11, 2024

Εξαιρετικής και στρατηγικής σημασίας για την Πάφο το νέο δρομολόγιο της Ryanair

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής  Περιφέρειας Πάφου(ΕΤΑΠ) χαιρετίζει την απόφαση της Ryanair για έναρξη τακτικών πτήσεων από τον Απρίλιο 2018 για πρώτη φορά από το  Δουβλίνο  προς το διεθνές αεροδρόμιο Πάφου.


Μια πολύχρονη προσπάθεια που τελικά παίρνει σάρκα και οστά!

Βάσει της απόφασης της Ryanair το νέο δρομολόγιο Πάφος – Δουβλίνο αναμένεται να αρχίσει τον Απρίλιο του 2018,  με δύο πτήσεις εβδομαδιαίως.  Η νέα αυτή σύνδεση είναι η πρώτη από τα νέα δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2018 και θα είναι διαθέσιμη προς κράτηση στο Ryanair.com τον Σεπτέμβριο 2017.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικής και στρατηγικής σημασίας για την Πάφο και την Κύπρο γενικότερα αφού η απόφαση της Ryanair αναμένεται να  δώσει σημαντική  ώθηση στην οικονομία και περαιτέρω ανάπτυξη των διαφόρων τμημάτων του τουρισμού. Εκτός από τους συνήθεις ταξιδιώτες ήλιου και θάλασσας  αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού και εκτός περιόδου αιχμής αλλά και  μεταξύ άλλων όπως του Γαμήλιου τουρισμού και Νεόνυμφων, Αθλητικού τουρισμού, Γκόλφ κ.α .

Η Ε.Τ.Α.Π Πάφου είναι ιδιαίτερα ευτυχής που η Ryanair “άρπαξε” αυτή την επιχειρηματική ευκαιρία αλλά είναι πλέον στο χέρι όλων μας να συμβάλουμε όχι μόνο να διασφαλιστεί η επιτυχία του νέου δρομολογίου αλλά και να  αναπτύξουμε περαιτέρω την αεροπορική σύνδεση σε ολόχρονη βάση  με το Δουβλίνο .

Η τουριστική Πάφος θα μπορεί πλέον να ανακτήσει το χαμένο έδαφος της τελευταίας δεκαετίας από την εν λόγω αγορά με μεγάλο περιθώριο ανάπτυξης της.  Η Ιρλανδική αγορά από τις 61,500 αφίξεις το 2003 , δυστυχώς έχει κατρακυλήσει το 2016 στις 4000 αφίξεις.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ