23.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

Εξαιρετικά αποτελέσματα σημειώνει η Διαδικτυακή εκστρατεία της Πάφου

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου επενδύοντας ακόμη περισσότερο στον εγχώριο τουρισμό, έχει αυτή την περίοδο σε εξέλιξη συγκεκριμένη εκστρατεία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Παγκύπρια προώθηση περιλαμβάνει και φέτος οργανωμένη εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Facebook και Ιnstagram αλλά και σε Παγκύπριους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Μέχρι σήμερα από τα αποτελέσματα στο Facebook & Instagram διαφαίνεται ότι η εκστρατεία η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία Airballoon Digital Studio έχει υπερβεί τoυς στόχους της αφού μέσα σε διάστημα 7 ημερών κατάφερε να καλύψει πέραν των 155,000 ατόμων (reach) και με περισσότερα από 292,000 impressions. Οι χρήστες ήταν κατά αναλογία 53% άντρες και 47% γυναίκες, ηλικιών από 18-54 ετών, προερχόμενοι κυρίως από την Λευκωσία, Λεμεσό και την Λάρνακα. 

Η ταχύτητα σκοτώνει


H εκστρατεία που ξεκίνησε από τις αρχές του μήνα, κορυφώνεται αυτή την περίοδο και ολοκληρώνεται στις 5 Αυγούστου 2019.


Ο Προορισμός Πάφος, καλεί τους κατοίκους της Κύπρου να επισκεφτούν την πανέμορφη ύπαιθρο, τον Ακάμα, το Λατσί, τα κρασοχώρια, να ζήσουν στην Πάφο μαγευτικές στιγμές, να παρακολουθήσουν σωρεία πλούσιων εκδηλώσεων που διοργανώνονται, να κολυμπήσουν στις πεντακάθαρες θάλασσες και να χαρούν την κάθε φιλόξενη γωνιά της επαρχίας Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ