19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ: Μάριος Αθ. Πάπης: “Ήρθε η ΏΡΑ, θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Γεροσκήπου”

Με μία ειλικρινή κατάθεση ψυχής όπως ο ίδιος ανέφερε μιλώντας στο PafosPress αποφάσισε μετά απο έντονο προβλήματισμό και πολλή αλλά και ώριμη σκέψη να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση των συμπολιτών του στη Γεροσκήπου για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας.


Ζούμε σε μια εποχή δύσκολη, απαιτητική, με πολλά μεγάλα και ανυπέρβλητα εμπόδια, κοινωνικά, ταξικά και οικονομικά είπε ο κ. Αθανασίου. “Εκείνο που η κοινωνία χρειάζεται στις μέρες μας είναι ένα άνθρωπο απο τη βάση της. Έναν άνθρωπο απλό, ανιδειοτελή και εργατικό που να προέρχεται απο τα ίδια τα σπλάχνα της”.

Πήρα την μεγάλη απόφαση να θέσω την υποψηφιότητά μου ενώπιον των συνδημοτών μου, πρόσθεσε, μετά απο έντονες παροτρύνσεις που δέχομαι τον τελευταίο καιρό απο απλούς πολίτες στη Γεροσκήπου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εδώ που φτάσαμε, συμπλήρωσε ο κ. Αθανασίου, δεν έχουμε την πολυτέλεια να μένουμε αμέτοχοι στη διαμόρφωση του μέλλοντος μας. Εκτιμώ ότι η διεκδίκηση της δημαρχείας είναι για μένα μια φυσική εξέλιξη της συνεχούς και άοκνης προσφοράς μου τόσο ως δημοτικός σύμβουλος για τρεις επιτυχημένες θητείες όντας και αντιδήμαρχος αλλά και ως ενεργός πολίτης της Γεροσκήπου μέσα απο τη Συνεργαστική Πιστωτική Εταιρεία και τα αθλητικά σωματεία, τους Συνδέσμους Γονέων και άλλα κοινοφελή ιδρύματα.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς πάσαν κατεύθυνση ότι η δική μας υποψηφιότητα δεν έρχεται σε αντιπαράθεση με κανενός άλλου παρά μόνο με την μεγάλη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ  που η ίδια η τοπική κοινωνία της Γεροσκήπου επιβάλλει σε όλους μας.

Θέλουμε να στείλουμε παντού το μήνυμα ότι η Ανεξάρτητη Υποψηφιότητα Μάριου Αθανασίου είναι υποψηφιότητα της Γεροσκήπου και όχι οποιουδήποτε πολιτικού χώρου.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια, υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Γεροσκήπου, να την ενισχύσουν και να την εμποτίσουν με ιδέες, να την εμπλουτίσουν με εισηγήσεις και με απόψεις οι οποίες θα οδηγήσουν τη Γεροσκήπου στην επόμενη μέρα όπως άλλωστε δικαιωματικά της αξίζει.

Ο λόγος πλέον ανήκει στους δημότες τις Γεροσκήπου, είπε κλείνοντας, αυτοί είναι οι κυρίαρχοι και με τη δική τους κυρίαρχη ψήφο θα αποφασίσουν πως θέλουν να είναι η πόλη μας Αύριο.

“Την ίδια στιγμή καλούμε όλα τα οργανωμένα σύνολα της Γεροσκήπου, πολιτικά κόμματα, φορείς, συνδέσμους, οργανώσεις και σωματεία να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας. Είναι μια προσπάθεια αγνή, ειλικρινής, μακριά απο ιδιοτέλεια και προσωπικά συμφέροντα. Είναι μια κοινή προσπάθεια βελτίωσης και αλλαγής που η Γεροσκήπου έχει ανάγκη”. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ