24.9 C
Paphos
Saturday, May 18, 2024

ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ- ΝΕΟΤΕΡΑ: Αυτό το αυτοκίνητο ψάχνει η Αστυνομία- Σε ποιόν ανήκει;

Κλεμμένο αμάξι μάρκας Hyundai και χρώματος καφέ χρησιμοποίησαν οι δυο δράστες για τη ληστεία στην Τίμη νωρίς σήμερα το πρωί.


Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com το αυτοκίνητο ανήκει σε στρατιωτικό απο την Πάφο και είχε κλαπεί μεταξύ των ωρών 6:00μμ χθες και 6:00πμ σήμερα το πρωί απο χώρο φύλαξης αυτοκινήτων κοντά στο αεροδρόμιο. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του PafosPress.com άφησε το αυτοκίνητο στο χώρο φύλαξης οχημάτων κοντά στο αεροδρόμιο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο εξωτερικό.

Την κλοπή του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι της εταιρείας φύλαξης νωρίς το πρωί, λίγη ώρα δηλαδή πριν τη λήστεία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών οι οποίοι στις 8:30μμ, με τη χρήση αυτόματου όπλου G3 και κοντόκανου κυνηγετικού λήστεψαν το υποκατάστημα του Ταμιευτηρίου Πάφου στην Τίμη συνεχίζονται με τη συνδρομή και ελικοπτέρου της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com οι δράστες μπήκαν στο υποκατάστημα σπάζοντας την μπροστινή πόρτα και με την απειλή  των δυο όπλων απέσπασαν άγνωστο προς το παρόν χρηματικό ποσό απο το ταμείο.

Στο υποκατάστημα την ώρα της ληστείας πέραν απο τις δυο ταμίες υπήρχε και ένας πελάτης. Ακολούθως εξήλθαν του καταστήματος και απομακρύνθηκαν με αυτοκίνητο απο τη σκηνή.

Το κατάστημα έχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο ήδη εξετάζεται ενώ όλες οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για εντοπισμό των δραστών.

Η Αστυνομία αμέσως εξαπέλησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι δυο δεν μιλούσαν καλά ελληνικά. Η σκηνή είναι αποκλεισμένη ενώ άνδρες της Δύναμης έχουν αποκλείσει όλες τις γύρω περιοχές διεξάγοντας έρευνες στα διερχόμενα αυτοκίνητα για εντοπισμό των δραστών.

Στις έρευνες συμβάλει και το ελικόπτερο της Αστυνομίας ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο η ληστεία να συνδέεται με την πρόσφατη ληστεία στη Λεμεσό και πάλι σε υποκατάστημα του συνεργατισμού.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ