19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Ενοικιάζεται το νέο στολίδι της Πάφου- Πλειοδοτικός διαγωνισμός (ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ)

Σε πλειοδοτικό Διαγωνισμό για την ενοικίαση του νέου εστιατορίου στην Πλατεία Διοικητηρίου, το οποίο κατασκευάστηκε στο πλαίσιο του έργου της ανάπλασης της περιοχής και αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη, προχωρεί ο Δήμος Πάφου.

Στον προσφοροδότη που θα επιλεγεί θα παραχωρηθεί 10ετής Σύμβαση Άδειας Χρήσεως. Οι δύο πρώτοι μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης θα είναι χωρίς καταβολή δικαιώματος προκειμένου ο αδειούχος χρήσεως να εξοπλίσει τον χώρο, ενώ η ημερομηνία λήξης της σύμβασης θα οριστεί 10 χρόνια μετά τη δίμηνη αυτή περίοδο.

Ο χώρος που θα ενοικιαστεί αφορά κτίριο εμβαδού 235 τ.μ., πλέον 47 τ.μ. εξωτερικών καλυμμένων χώρων, πλέον 260 τ.μ. πλατειακού χώρου. Μέρος του πλατειακού χώρου εμβαδού 230 τ.μ. θα σκιαστεί με έξοδα του Δήμου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τους όρους του Διαγωνισμού και τα σχετικά έγγραφα από την ιστοσελίδα του Δήμου www.pafos.org.cy ή από το Γραφείο Προσφορών του Δήμου (τηλ. 26822354, email: [email protected]).

Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο, να απευθύνονται στον Πρόεδρο του Συμβουλίου Προσφορών του Δήμου Πάφου και να τοποθετηθούν στο Κιβώτιο Προσφορών του Δήμου (είσοδος Δημοτικού Μεγάρου, Πλατεία 28ης Οκτωβρίου) μέχρι την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 12.00.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ