19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Ενεργή συμμετοχή των μαθητών του Αγίου Χαραλάμπους Έμπας στην Εβδομάδα Εθελοντισμού 

Ενεργή είναι η συμμετοχή φέτος του φέτος του σχολείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας  στην Εβδομάδα Εθελοντισμού με διάφορες δραστηριότητες, κοινωνικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του σχολείου αύριο Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου θα γίνει διάθεση Ημερολογίου που θα ετοιμάσουν μαθητές του Σχολείου με στόχο τη συλλογή χρημάτων για τη στήριξη του Ταμείου Προνοίας του Σχολείου.

Επίσης την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου θα γίνει συλλογή στοματικού επιχρίσματος (σιέλου) για τις ανάγκες του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως αναφέρεται θα προηγηθεί ενημέρωση Γονιών και Καθηγητών το πρώτο διάλειμμα την Πέμπτη στις 29 Νοεμβρίου  από την εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για το Καραϊσκάκειου Ίδρυμα κ. Άννα-Μαρία  Παυλίδου και την ίδια ημέρα την 3η περίοδο θα γίνει ενημέρωση και των μαθητών Γ΄ Λυκείου.

Εξάλλου την Οι μαθητές του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου ώρα 11:30π.μ. θα πραγματοποίησουν επίσκεψη στο ίδρυμα αυτιστικών παιδιών. Επιπρόσθετα θα προσφερθεί συμβολικό ποσό για τις ανάγκες του Ιδρύματος και παρουσίαση προγράμματος με στόχο την ψυχαγωγία των παιδιών.

Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στις 10:00π.μ. οργανώνεται Αιμοδοσία στο χώρο του σχολείου από το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πάφου.

Θα προηγηθεί ενημερωτική διάλεξη προς τους μαθητές της Γ΄ Λυκείουτην Τετάρτη στις 28/11/2018 την 4η περίοδο από λειτουργό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πάφου.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 3η και 4η περίοδο θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι στο χώρο του Σχολείου. 

Τα έσοδα θα διατεθούν για τους άπορους μαθητές του Σχολείου μας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ