21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Έπεσαν οι υπογραφές για τις ηλ. εγκαταστάσεις- Διαβάστε το ποσό και την εταιρεία

Στην τελική ευθεία της υλοποίησής του εισέρχεται το έργο της ανάπλασης του παραδοσιακού εμπορικού κέντρου και της πλατείας Κέννεντυ στην Πάφο.

Παρουσία του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, υπογράφηκε σήμερα το συμβόλαιο Διορισμού Υπεργολαβίας για τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του έργου, καθώς και την προμήθεια φωτιστικών και φώτων τροχαίας, μεταξύ της  κοινοπραξίας Elteco Electical & Telecom. Contr. Ltd και Γ. Ζαχαρίου Λτδ με την ανάδοχο εταιρεία του έργου Zemco Constructions Ltd, συνολικού ύψους 666.980 ευρώ.

Μιλώντας κατά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Δήμαρχος Πάφου επεσήμανε την ανάγκη για εντατική εκτέλεση των εργασιών και ζήτησε από τους εργολάβους να επιδείξουν τον οφειλόμενο επαγγελματισμό για την αποπεράτωση του έργου σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και η δημοτική υπηρεσία θα παρακολουθούν στενά την πρόοδο των εργασιών, ώστε να διασφαλιστεί η πιστή εκτέλεση των συμβολαίων και η προσδοκώμενη ποιότητα των εργασιών και απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση ότι ο Δήμος Πάφου δεν πρόκειται να ανεχτεί την παραμικρή αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ