18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ελλείπον πρόσωπο στην Πάφο και ατύχημα με “Ζητά” στην προσπάθεια εντοπισμού του

Τροχαία σύγκρουση με τον ελαφρύ τραυματισμό ενός οδηγού μοτοσυκλέτας της Τροχαίας Πάφου σημειώθηκε πριν από λίγο στην Πέγεια όταν μοτοσικλετιστής αστυνομικός προσπάθησε να σταματήσει όχημα στο οποίο επέβαινε άντρας ο οποίος νωρίτερα έχει δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία αναζητεί ελλείπον πρόσωπο από τη Λάρνακα μετά απο καταγγελία από οικείους του ότι εξαφανίστηκε και δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Αστυνομία σε συνεργασία με την εταιρεία τηλεφωνίας που έχει το τηλέφωνο του ο ελλείποντας εντόπισαν το σήμα του κινητού στην περιοχή Πέγειας και ξεκίνησαν έρευνες για εντοπισμό του.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε το όχημα του προσώπου που έχει δηλωθεί ως εξαφανισμένος από μοτοσικλετιστή αστυνομικό ο οποίος στην προσπάθειά του να κάνει επαναστροφή και να τον σταματήσει για να μάθει τι ακριβώς συνέβη τράκαρε με διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με ασθενοφόρο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το πρόσωπο που αναζητείται ως ελλείπον δεν σταμάτησε στο σήμα του αστυνομικού και εξακολουθεί να αναζητείται από την Αστυνομία.

Οι εξετάσεις και οι έρευνες συνεχίζονται.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ