19.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ληστεία, συμπλοκή, καβγάς, καταδίωξη και σύλληψη ζεύγους στην Πάφο

Επεισοδιακή σύλληψη ζευγαριού Ρομά είχαμε λίγο πριν τις 3:00μμ στην Πάφο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com .

Συγκεκριμένα η Αστυνομία μετά απο πληροφορίες έστησε μπλόκα σε διάφορα σημεία της Πάφου και συνέλαβε ζευγάρι τσιγγάνων οι οποίοι προηγουμένως φέρεται να έκλεψαν και να είχαν συμπλοκή με ηλικιωμένο στο χωριό Στρουμπί στην Πάφο.

Ήταν λίγο μετά το μεσημέρι όταν οι δυο αλλοδαποί επισκέφθηκαν σπίτι ηλικιωμένων στο χωριό Στρουμπί στην Πάφο με σκοπό να πουλήσουν διάφορα είδη οικιακού εξοπλισμού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο συνταξιούχος ιδιοκτήτης όταν κατάλαβε τι ακριβώς συμβαίνει και αφού αντελήφθηκε ότι ένας εκ των δυο είχε επισκεφθεί άλλα δωμάτια του σπιτιού κλέβοντας διάφορα αντικείμενα, ίσως χρήματα ή χρυσαφικά, προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει ζητώντας εξηγήσεις.

Τότε οι δυο προσπάθησαν να διαφύγουν και ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να κτυπήσει με το μπαστούνι τη γυναίκα. Το ζεύγος των δραστών τράπηκε σε φυγή απο τη σκηνή χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο ενοικιάσεως.

Τότε ο ηλικιωμένος διατηρώντας τη ψυχραιμία του κάλεσε την Αστυνομία η οποία έδρασε αστραπιαία. Άνδρες της δύναμης έστησαν αμέσως μπλόκα και ξεκίνησαν έρευνες σε διερχόμενα οχήματα. Αστυνομικοί της ομάδας “Ζ” κατάφεραν σε συντομο χρονικό διάστημα να εντοπίσουν το όχημα των δραστών στον αυτοκινητόδρομο προς τη Λεμεσό και να το ακινητοποιήσουν.

Απο έρευνα που ακολούθησε στο όχημα εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία και άλλα τεκμήρια τα οποία παραλήφθησαν για περαιτέρω εξετάσεις. Το ζεύγος τσιγγάνων συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό σταθμό Πάφου για περαιτέρω εξετάσεις.

Η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι δυο δράστες να συνδέονται με την πρόσφατη παρόμοια ληστεία απο σπίτι ηλικιωμένων στην Αγία Βαρβάρα.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ