21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ζευγάρι νεαρών Κυπρίων έπεσαν σε μεγάλο γκρεμό με τετράτροχη στον Ακάμα

Σε κινητοποίηση τέθηκαν πριν από λίγο Αστυνομία, Λιμενική, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς μετά από πληροφορία ότι ζευγάρι νεαρών Κυπρίων το οποίο επέβαινε σε τετράτροχη μοτοσυκλέτα έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 50 μέτρων στον Ακάμα.

Αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com αναφέρουν ότι στο σημείο βρίσκεται η Πυροσβεστική η οποία έβαλε τον νεαρό, ηλικίας περίπου 23-26 ετών, σε φορείο αλλά μάλλον η διάσωση ίσως χρειαστεί να γίνει από θαλάσσης με ακταιωρό της Λιμενικής αφού η πρόσβαση προς τη θάλασσα είναι πιο εύκολη. Η κοπέλα, όπως πληροφορούμαστε ανέβηκε μόνη της στον δρόμο και είναι καλά στην υγεία της.

Στην περιοχή βρίσκεται και ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς για να παραλάβει τον νεαρό και να τον πάρει στο Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πρώτες  πληροφορίες κάνουν λόγω για τραύμα του νεαρού στο πόδι και όχι σε κάποιο άλλο μέρος του σώματος και ότι η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Η περιοχή στην οποία έπεσε η τετράτροχη που οδηγούσε ο νεαρός είναι ο “γκρεμός της Πελλής” ή Κακοσκάλι 100 μέτρα μακριά από το νησί στη Φοντάνα Αμορόζα.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ