19.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναστέλλονται σήμερα τα μέτρα των γιατρών στο ΤΑΕΠ Πάφου

Προσωρινή αναστολή των απεργιακών μέτρων των γιατρών του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών αναμένεται να έχουμε σήμερα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com .

Η απόφαση την οποία θα πάρουν οι γιατροί εντός της ημέρας προκύπτει μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις της Πρώτης Ιατρικού Λειτουργού Δρ. Ελισάβετ Κωνσταντίνου η οποία μιλώντας σε Μέσο Ενημέρωσης διαβεβαίωσε ότι εντός των επόμενων ημερών το Υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει στην πρόσληψη δυο γιατρών για να καλύψει τις ανάγκες του ΤΑΕΠ Πάφου ενώ θα γίνει και προσπάθεια να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τις άδειες ασθενείας των γιατρών που απουσιάζουν από τα καθήκοντά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βάσει λοιπόν των πιο πάνω σήμερα οι γιατροί σε συνεννόηση με τις συντεχνίες τους θα αναστείλουν για περίοδο δεκαπέντε ημερών τα απεργιακά μέτρα δείχνοντας καλή θέληση στην προσπάθεια από πλευράς Υπουργείου για αποκατάσταση του προβλήματος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η ανακοίνωση για την άρση των απεργιακών μέτρων, όπως το PafosPress.com είναι σε θέση να γνωρίζει, αναμένεται να βγει πριν το μεσημέρι σήμερα.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ