16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αγνοείται 34χρονος στην θαλάσσια περιοχή Πωμού

Σε συναγερμό βρίσκεται η Αστυνομία Πάφου απο τις 11 η ώρα μετά απο καταγγελία που έγινε απο λουόμενους στην κοινότητα Πωμού ότι αγνοείται νεαρός άντρας ηλικίας 34 χρονών απο τη Λευκορωσία. 


Πληροφορίες του PafosPress.com αναφέρουν ότι σε παραλία του Πωμού λουόμενος βρήκε προσωπικά αντικείμενα του νεαρού, πετσέτα, παντόφλες και τσάντα και μετά απο ώρες που κανείς δεν έδωσε σημεία ζωής κάλεσε την Αστυνομία κάνοντας λόγο για ελλείπον πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί που επισκέφθηκαν την σκηνή φαίνεται απο τα προσωπικά αντικείμενα που βρήκαν στην τσάντα του νεαρού να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για το συγκεκριμένο πρόσωπο απο τη Λευκορωσία αφού σε αυτά υπάρχει και η ταυτότητά του.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος νεαρός επισκέπτεται συχνά την περιοχή και είναι γνωστός στους ντόπιους όμως το ότι για τόσες πολλές ώρες δεν εμφανίστηκε κίνησε αμέσως τις υποψίες ότι άσχημο μπορεί να συνέβηκε.

Άνδρες της Δύναμης πάντως βρίσκονται αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην σκηνή και διεξάγουν έρευνες για εντοπισμό του κολυμβητή ενώ δεν αποκλείεται αν χρειαστεί άμεσα να ενεργοποιηθεί το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ» με τη χρήση και του ελικοπτέρου της Αστυνομίας για εντοπισμό του νεαρού.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ