21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Σφοδρή σύγκρουση 3 αυτοκινήτων στην Πάφο [φωτος]

Σφοδρή σύγκρουση τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγο πριν τις 12:30 μετά το μεσημέρι στον δρόμο Κόλπου των Κοραλλίων – Πέγειας.


Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται τρία αυτοκίνητα ένα εμπορικό, ένα μεταφοράς δεμάτων και ένα ενοικιάσεως συγκρούστηκαν με σφοδρότητα στο ύψος των Ποτίμων με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό ενος οδηγού.

atixima-pafospress

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως η Αστυνομία, δύο πυροσβεστικά οχήματα αλλά και τρία ασθενοφόρα οχήματα για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. Να αναφερθεί οτι ο δρόμος παρέμεινε για σχεδόν μια ώρα κλειστός αφού στο σημείο που έγινε το ατύχημα δεν υπήρχε δυνατότητα διαφυγής απο άλλο δρόμο των διερχόμενων αυτοκινήτων.

atyxhma-pafos-press

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress οι τραυματίες ειναι εκτός κινδύνου.

Το ατύχημα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο Γερμανών τουριστών προσπαθούσε να στρίψει δεξιά προς τα Πότιμα αναμένοντας να περάσουν τα διερχόμενα οχήμτα με αποτέλεσμα άλλο όχημα που ερχόταν να κτυπήσει πάνω του και το αυτοκίνητο των Γερμανών να περάσει στο αβτλιθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με το τρίτο όχημα.

atixima1

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ