spot_img
spot_img

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ- ΠΑΦΟΣ: 24χρονος κατήγγειλε απόπειρα φόνου πριν απο λίγο- Ασθενοφόρο και Αστυνομία στην σκηνή

Σε καταγγελία στην Αστυνομία και στο Νοσοκομείο Πάφου προχώρησε πριν απο λίγο νεαρός απο την Πάφο ο οποίος ισχυρίστηκε ότι άγνωστοι πήγαν να τον δολοφονήσουν χρησιμοποιώντας σχοινί το οποίο του πέρασαν στον λαιμό. 


Η καταγγελία απο τον νεαρό ηλικίας 24 χρόνων κάτοικο Γεροσκήπου έγινε λίγη ώρα πριν τις επτά αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PafosPress.com στη σκηνή έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο απο το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ενώ κλήθηκε αμέσως και η Αστυνομία η οποία εξετάζει την υπόθεση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο νεαρός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις Πρώτες Βοήθειες και άγνωστο παραμένει αν μέχρι αυτή την ώρα αν έχει οποιεσδήποτε εκδορές ή κτυπήματα.

Οι ισχυρισμοί του νεαρού εξετάζονται απο την Αστυνομία.

Support Local Business