25.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

Εκπαιδεύονται διαρκώς οι ξενοδοχοϋπάλληλοι στην Πάφο

Εξυπηρέτηση του Πελάτη στην Κυπριακή Φιλοξενία και Γνωριμία  της Ιστορικής και Πολιτιστικής Κύπρου

Μόνο μέσω του πραγματικού επαγγελματισμού μπορούμε να καταφέρουμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην απαιτητική εποχή που διερχόμαστε στην Τουριστική βιομηχανία. Θέλουμε να παρακολουθούμε το αυξανόμενο ανταγωνισμό, έτσι το  προσωπικό των  ξενοδοχειακών τμημάτων μας πρέπει να είναι σε εγρήγορση ώστε να γνωρίζει και να εφαρμόζει επιπρόσθετες επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες στις νέες  απαιτήσεις των σημερινών πελατών και τις τεχνικές των πωλήσεων.

Το σημερινό σεμινάριο άφησε άριστες εντυπώσεις στο προσωπικό που το παρακολούθησε διότι όπως συμβαίνει κάθε χρόνο περισσότεροι ξένοι υπάλληλοι επανδρώνουν τις επαγγελματικές θέσεις στα ξενοδοχεία μας. Έτσι το πιο πάνo σεμινάριο  ήταν ένα  πολύ ουσιώδη για τις γνώσεις του προσωπικού να γνωρίζουν και να απαντούν επαγγελματικά στους τουρίστες μας και να συνεχίζουν την προβολή του τουριστικού μας προορισμού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αυτό ήταν το περιεχόμενο του σεμιναρίου και πολλά άλλα επιπρόσθετα που παρουσιάσαμε σήμερα 26/3/2019 στο ξενοδοχείο KANIKA ALEXANDER THE GREAT στην Πάφο   με εισηγητή  του σεμιναρίου Μιχάλη Δημοσθένους

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ