24.9 C
Paphos
Saturday, May 18, 2024

ΕΚΘΕΣΗ ΒΡ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ: Η Πάφος η πιο οικονομική για χειμερινό τουρισμό

Έκθεση των βρετανικών ταχυδρομείων κατατάσσει την Πάφο ως τον πιο ελκυστικό και οικονομικό προορισμό για χειμερινό προορισμό γεγονός το οποίο θα αξιοποιήσει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (Πάφου), δήλωσε ο Πρόεδρός του, Θάνος Μιχαηλίδης.


Ο κ. Μιχαηλίδης, μιλώντας στο ΚΥΠΕ, είπε ότι η έκθεση αυτή, περιλαμβάνει ανάλυση του κόστους των διακοπών σε πόλεις της Μεσογείου με την Πάφο να έχει αναδειχθεί ως η πιο οικονομική πόλη για διακοπές με βάση την εμπειρία των επισκεπτών.

Πρόσθεσε πως η Πάφος, για να διατηρήσει την πρωτιά, θα πρέπει να είναι ένα βήμα πιο “μπροστά” από τον κάθε τουρίστα που επισκέπτεται την επαρχία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επί του ιδίου θέματος, ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Πάφου, Παναγιώτης Βορκάς, δήλωσε ότι η πρωτιά της Πάφου, όπως καταγράφεται στην έκθεση των βρετανικών ταχυδρομείων, θα πρέπει να αξιοποιηθεί τόσο από τον Δήμο Πάφου, όσο και από την ΕΤΑΠ, τον ΠΑΣΥΞΕ και τον ΚΟΤ.

Ο κ. Βορκάς, είπε στο ΚΥΠΕ, ότι η έκθεση θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στην επόμενη συνεδρία της Τουριστικής Επιτροπής του δήμου, ούτως ώστε να εξευρεθούν οι τρόποι πλήρους αξιοποίησής της.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ