21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Εκδήλωση της ΕΦ με την στήριξη του Δήμου Πάφου στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 

Εκδήλωση στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου, έξω από το Δημαρχείο, συνδιοργανώνουν η Εθνική Φρουρά και ο Δήμος Πάφου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δ. Πάφου η  διοργάνωση της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά εκτός στρατοπέδου, είχε αποφασιστεί κατά την συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος Πάφου και ο Αρχηγός της Δύναμης τον περασμένο Φεβρουάριο και εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας να έρθει η Εθνική Φρουρά ακόμη πιο κοντά στην κοινωνία και ιδιαίτερα την νεολαία μας.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Μαΐου και την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έκθεση οπλικών συστημάτων, στρατιωτικές επιδείξεις ακριβείας, έκθεση φωτογραφίας και μουσικό πρόγραμμα από την ορχήστρα της ΣΜΕΦ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα αρχίσει την Πέμπτη 2 Μαΐου στις 6.00 μ.μ. και θα συνεχιστεί έως τις 8.00 μ.μ., ενώ η επίσημη τελετή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαΐου, στις 10.00 το πρωί, παρουσία του Υπουργού Άμυνας Σάββα Αγγελίδη, του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Ηλία Λεοντάρη, του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος και άλλων επισήμων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ