17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ειδικές Εκπτώσεις Διδάκτρων από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, στα πλαίσια της πολιτικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, προσφέρει ειδικές εκπτώσεις διδάκτρων σε Κύπριους και εξ Ελλάδος υποψήφιους φοιτητές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για να είναι δικαιούχος κάποιος, θα πρέπει να καλύπτει τα ακαδημαϊκά κριτήρια εισδοχής του κάθε προγράμματος.

Οι ειδικές εκπτώσεις αφορούν σε νέους φοιτητές του Πανεπιστημίου και σε όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα (συμβατικά και εξ αποστάσεως) τα οποία προσφέρονται κατά το Χειμερινό Εξάμηνο 2019-2020.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, ως ανεξάρτητο εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως αναφέρεται, προσφέρει αναγνωρισμένες σπουδές υψηλού επιπέδου σε όλες τις ειδικότητες υψηλής ζήτησης όπως Νομικής, Πολιτικών Μηχανικών, Ψυχολογίας, Πληροφορικής, Αρχιτεκτονικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστικής, Τραπεζιτικής και Χρηματοοικονομικής αλλά και Διεθνών Σχέσεων και Ασφάλειας.

Είναι αναγνωρισμένο τόσο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδος, όσο και από το ΔΟΑΤΑΠ σαν ομοταγές και ισότιμο προς τα ελληνικά ΑΕΙ, προσφέρει δε πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα προπτυχιακού (Bachelor), μεταπτυχιακού (Μaster) συμβατικό και εξ αποστάσεως και διδακτορικού (Ph.D) επιπέδου.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων η 30η Σεπτεμβρίου 2019, καταλήγει η ανακοίνωση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ