24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΕΔΕΚ: “Η ΕΔΕΚ διεκδικεί τη Δημαρχία Γεροσκήπου” αποφάσισε το Πολιτικό Γραφείο

Την απόφαση όπως η ΕΔΕΚ διεκδικήσει τη Δημαρχία της Γεροσκήπου πήρε χθες βράδυ το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος.


Αναλύοντας τα δεδομένα που είχαν μπροστά τους τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος αποφάσισαν όπως η ΕΔΕΚ πρέπει να διεκδικήσει το Δήμο Γεροσκήπου ιεραρχώντας τον ως πρώτο στις προτεραιότητές της για την Πάφο και αξιολογώντας ότι οι συνθήκες στους τέσσερις Δήμους της Επαρχίας είναι τέτοιες που της επιτρέπουν να κάνει σκέψεις για να κερδίσει τη Δημαρχία.

Η απόφαση αυτή αναμένεται τώρα να προωθηθεί απο τον πρόεδρο του κόμματος Μαρίνο Σιζόπουλο και προς τα άλλα κόμματα και κυρίως το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ απο τα οποία θα ζητήσει στήριξη για να μπορέσει να πετύχει την εκλογή του Ανδρέα Σιήκκη που θα είναι όπως όλα δείχνουν ο υποψήφιος Δήμαρχος του κόμματος αφού είναι και ο επικεφαλής του κόμματος στην Πάφο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την ίδια στιγμή το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος “αδειάζοντας” τον Νίκο Νικολαϊδη αποφάσισε να στηρίξει στη Λεμεσό τον Ανδρέα Χρίστου για τη Δημαρχία της πόλης και τον Άκη Χρυσόμηλο για τη Δημαρχία Πάφου.

Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, αποφάσισε όπως στηρίξει τις πιο κάτω υποψηφιότητες για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές:

Λεμεσός: Ανδρέας Χρίστου

Πάφος: Άκης Χρυσόμηλος

Λειβάδια: Μάριος Αρμένης

Καραβάς: Νίκος Χατζηστεφάνου

Σωτήρα: Σωτήρης Καϊκης

Πολεμίδια: Νίκος Αναστασίου

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ