17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΕΒΕ Πάφου: Κοντά στα Ελληνικά Επιμελητήρια

Η συνεργασία με Ελληνικά Επιμελητήρια και τον επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας συνεχώς αναπτύσσεται, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέα Δημητριάδη.

Ο κ. Δημητριάδης ανέφερε στο ΚΥΠΕ στο πλαίσιο απολογισμού, πως προωθήθηκε η ενίσχυση και διεύρυνση της συνεργασίας με τα αδελφά Επιμελητήρια Αχαίας, Χίου και Χανίων ως και με τα Επιμελητήρια Πρέβεζας, Φθιώτιδας, Καβάλας και Σερρών με τα οποία υπάρχουν συμφωνίες και συνεργασίες , όπως είπε.

Σε σχέση με το Δίκτυο των Επιμελητηρίων των Ελληνικών πόλεων που είναι αδελφοποιημένες με την πόλη της Πάφου ο κ. Δημητριάδης είπε πως στο Δίκτυο συμμετέχουν τα Επιμελητήρια Πάφου, Φθιώτιδας, Πρέβεζας , Χανίων, Λέσβου, Κέρκυκρας και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕ οι σκοποί που έχουν τεθεί για την σύσταση   του δικτύου  είναι η από κοινού προώθηση και ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μελών των Επιμελητηρίων και των περιοχών τους γενικότερα.

Ακόμη, η αξιοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την ανάπτυξη σχέσεων  συνεργασίας στον Ευρωπαϊκό και όχι μόνο χώρο, με παράλληλη συμμετοχή – εκπροσώπηση του δικτύου σε διεθνείς οργανισμούς και φορείς αλλά και η ανάδειξη του θεσμού των Επιμελητηρίων σε παράγοντα περιφερειακής ανάπτυξης. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ