21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Δωρεάν αναλύσεις από τον Παγκύπριο Διαβητικό Σύνδεσμο Πάφου

"Ευχαριστούμε τον κόσμο για την μεγάλη του ανταπόκριση...!", τόνισε ο πρόεδρος Ματθαίος Ιεροκηπιώτης

Στα πλαίσια της εκδήλωσης του Δήμου Πάφου, για την ημέρα Υγείας, που έγινε το πρωί της περασμένης Κυριακής στα Δημοτικά Μπάνια, ο Παγκύπριος Διαβητικός Σύνδεσμος Πάφου, συμμετείχε ,με δικό του περίπτερο και σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός πρόσφερε στο κοινό, μετρήσεις αρτηριακής πίεσης και ζαχάρου.

Έγινε επίσης ενημέρωση για τον διαβήτη και απαντήθηκαν πολλές ερωτήσεις. Ο πρόεδρος του Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου Πάφου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τόνισε: “Πρώτα από όλα οφείλουμε να συγχαρούμε τον Δήμο Πάφου και τους εμπνευστές αυτής της πολύ ωραίας πρωτοβουλίας, για την ημέρα της οικογένειας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την μεγάλη του ανταπόκριση και είμαστε πεπεισμένοι ότι στις μέρες η πρόληψη και η σωστή ενημέρωση αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, για όλες τις ασθένειες”. Και κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης: “Ιδιαίτερες ευχαριστίες στέλνουμε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, τους νοσηλευτές και την επικεφαλής Χριστιάνα Μυλωνά , για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, όπως και στα μέλη του Συνδέσμου μας. Υποσχόμαστε ότι στο άμεσο μέλλον θα προσφέρουμε στο κοινό της Πάφου, νέες εκδηλώσεις, για τα πάντα που αφορούν τον Δαβήτη, ο οποίος δεν είναι πλέον ανίκητος”.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ