17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Δραματική έκκληση: “Φέρτε μου πίσω τα μετάλλια μου” λέει ο κ. Άριστος στους κλέφτες

Μια συγκινητική και συνάμα δραματική έκκληση απευθύνει στους κλέφτες που μπήκαν στο κουρείο του στο κέντρο της Πάφου ο γνωστός κουρέας Άριστος Λούκα Παναγιωτίδης απο την Κρίτου Τέρρα ο οποίος έζησε για χρόνια στην Αγγλία και στην Αφρική. 


Με δάκρυα στα μάτια ο κ. Άριστος εξιστορεί στο PafosPress.com το συναισθηματικό δέσιμο που έχει με τα μετάλλια τα οποία απέκτησε απο τότε που ήταν νέος στην Αγγλία και την Αφρική και που στην ουσία δεν έχουν παρά μόνο συναισθητική και όχι χρηματική αξία.

Θέλω να παρακαλέσω αυτούς που μπήκαν στο μαγαζί μου να μου επιστρέψουν τα μετάλλια τα οποία απέκτησα ως μαραθωνοδρόμος στην Αγγλία και την Αφρική. Είναι σημαντικά για μένα ενώ για τους ίδιους δεν έχουν απολύτως καμία αξία.
Το κάθε ένα απο αυτά είναι ένα κομμάτι τις ζωής μου. Έτρεξα σε τόσους αγώνες δρόμου για να τα συγκεντρώσω και είναι το μόνο που ζητώ απο τα παιδιά που μπήκαν στο μαγαζί και τα πήραν μαζί τους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι απο τα μετάλλια οι δράστες άφησαν μόνο ένα πίσω αυτό που βλέπεται στις φωτογραφίες και το οποίο ο κ. Άριστος το εξασφάλισε τρέχοντας σε αγώνα δρόμου 90χλμ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ