22.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Διασκέδαση και μετά ακαθαρσίες; Παράπονα επιχειρηματιών και ενοίκων (εικόνες)

Παράπονα για ακαθαρσίες και αταξία σε διάφορες περιοχές όπου βρίσκονται κέντρα διασκέδασης και αναψυχής έφτασαν στο PafosPress.com από επηρεαζόμενους κατοίκους και επαγγελματίες που διατηρούν εκεί τις επιχειρήσεις τους.

Όπως αναφέρει επηρεαζόμενος μιλώντας στη σελίδα μας δεν είναι λίγες οι φορές που το προσωπικό επιχειρήσεων που καλείται να μεριμνήσει για την καθαριότητα του χώρου αφήνει τα σκουπίδια πεταμένα σε πλαστικά σακούλια και όχι σε κάδους σκυβάλων με αποτέλεσμα αυτά στο τέλος της ημέρας να καταλήγουν στους δρόμους και να ρυπαίνουν την περιοχή.

Φωτογραφίες που στάλθηκαν στη σελίδα μας αποδεικνύουν του λόγου τ’ αληθές αφού όπως μπορείτε να δείτε σε μια περίπτωση γυάλινα μπουκάλια γέμισαν τους δρόμους με αποτέλεσμα στο τέλος να σπάσουν από τα διερχόμενα οχήματα και να επικρατεί μια καθόλου κολακευτική εικόνα για την περιοχή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως μας καταγγέλθηκε ο δήμος Πάφου στον οποίο έφτασαν επώνυμα και με στοιχεία οι φωτογραφίες δεν έδειξε την απαιτούμενη ευαισθησία με αποτέλεσμα το ζήτημα όχι απλά να μην διευθετηθεί αλλά να διαιωνίζεται.

Είπαμε παιδιά καθαριότητα σημαίνει Πολιτισμός και ο καθένας μας πρέπει να κάνει το κομμάτι που του αναλογεί για να ζούμε και να εργαζόμαστε σε καθαρές συνθήκες.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ