19.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

Διαβάστε όλη τη δράση της Γ’ Κατηγορίας

Σημαντικά παιγνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 8η αγωνιστικής που θα γίνουν σήμερα Σάββατο στις 2:30.

Διαβάστε αναλυτικά

Πέγεια-ΑΠΕΑ (Γήπεδο Πέγειας)

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το μεγάλο ματς είναι αυτό που θα γίνει στην Πεγεια ανάμεσα στην τοπική ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση με 13 βαθμούς και την ΑΠΕΑ που είναι στην 3η έχοντας μόλις ένα βαθμό περισσότερο.

Το συγκρότημα του Τάσου Μάκρη έχοντας καλή ψυχολογία από τις δυο τελευταίες νίκες θα τα δώσει όλα για τη νίκη για να αποκτήσει το πάνω χέρι στην υπόθεση άνοδος.

Ακρίτας Χλωρακας- Λειβαδιακος-Σαλαμίνα.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη κόντρα στην ΕΝΑΔ θα ταξιδέψει ο Ακρίτας για το παιγνίδι με τον Λεβαδειακό-Σαλαμίνας.

Η ομάδα της Χλωρακας έχει ανέβει στην 5η θέση του βαθμολογικού πινάκα με 11 βαθμούς και θέλει να δώσει συνεχεία με ένα εκτός έδρας διπλό για να ξαναμπεί γερά στο κόλπο της ανόδου.

Ο Άγγελος Ευθύμιου δεν θα έχει στην διάθεση δυο παίκτες του υπάρχει σιγουριά ότι δεν θα την επηρεάσουν.

Ολυμπιάδα-Φοινικας Αγίας Μαρίνας

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταθεί απέναντι στην Ολυμπιάδα εκτος έδρας ο Φοίνικας. Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας μετά την ισοπαλία στο γήπεδο της κόντρα στο Αχυρώνα έχει βρεθεί στην 11η θέση με 7 βαθμούς πλέον τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίσει το συγκρότημα του Στελιου Σοφοκλέους θα προσπαθήσει με όλες της δυνάμεις του να πάρει τους τρεις βαθμούς για να ανακάμψει αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Ελπίδα Αστρομεριτη- ΕΝΑΔ

Τέλος η ΕΝΑΔπου βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις τρεις βαθμούς θα έχει εξίσου μια δύσκολη αποστολή. Θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ελπίδα Αστρομεριτη. Θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις τις να πάρει ενα θετικό αποτέλεσμα που θα ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδα για τη δύσκολη συνέχεα.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ